Wydarzenia

15.11

Bal sylwestrowy 2018

Bal sylwestrowy 2018

SYLWESTER 2018/2019

START: 20:00 - 350 PLN/OSOBA

 

PROPOZYCJA MENU

20:00 - PRZYSTAWKA - na dobry początek…

MARYNOWANE W CYTRUSACH I PIECZONE W NISKIEJ TEMPERATURZE PLASTRY KACZKI
PODANE NA KOSTCE RUBIKA Z ARBUZA I SERA FETY/MIĘTA/WIŚNIOWY KAWIOR/MUS
BRZOSKWINIOWY Z MARAKUJĄ/CROSTINI


21:00 - DANIE GŁÓWNE

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA NA PUREE Z BIAŁYCH WARZYW PODANA ZE SMAŻONYMI
NA MAŚLE KURKAMI, MUS Z PIEPRZEM MARYNOWANYM I CZERWONYM WINEM/
ZIELONY GROSZEK Z CZOSNKIEM SMAŻONYM


22:00 - DESER

DUSZONA W SŁODKIM SYROPIE GRUSZKA I JABŁKO POD SŁONYM KARMELEM/
MIGDAŁOWA KRUSZONKA/SOS WANILIOWY Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ/LODY
CZEKOLADOWE Z ODROBINĄ RUMU


23:00 - II DANIE CIEPŁE

CONSOMME WOŁOWE Z MIĘSNYMI KULECZKAMI/WARZYWA
KORZENIOWE JULIENNE/KIEŁKI SOJOWE/GRZYBY MUN


00:00 – UROCZYSTE PRZYWITANIE NOWEGO ROKU
LAMPKĄ SZAMPANA I SŁODKĄ TRUFLĄ 

01:30 – III DANIE CIEPŁE

ROLADKA WOŁOWA Z FARSZEM WARZYWNYM/
SOS DEMI GLACE Z PODGRZYBKAMI/
KLUSECZKI ŚLĄSKIE/BURACZKI
GLAZUROWANE W CZERWONYM WINIE/
KALAFIOR ROMANSECO/
ŚWIEŻY KOPER


04:00 – IV DANIE CIEPŁE

KWAŚNICA Z ŻEBREM WĘDZONYM
PODANA Z ŻYTNIM CHLEBEM

ZAKĄSKI ZIMNE
DESKA MIĘS PIECZYSTYCH,
WĘDLIN I SERÓW
TARTINKI Z PASTĄ Z WĘDZONEJ MAKRELI
NA PUMPERNIKLU
HUMMUS
OZÓR WOŁOWY W GALARECIE 
NA MAJONEZIE CHRZANOWYM
ŚLEDŹ W DWÓCH ODSŁONACH SMAKOWYCH
JAJA GARNIROWANE NA SAŁATCE JARZYNOWEJ
BABECZKI SŁONE Z SAŁATKĄ Z SZYNKI I SERA
SAŁATKA Z KALMARAMI MARYNOWANYMI W SALSIE CHILLI

NAPOJE ZIMNE: KARAFKI WODY I SOKÓW OWOCOWYCH - BEZ OGRANICZEŃ
NAPOJE GAZOWANE - BEZ OGRANICZEŃ
NAPOJE GORĄCE: KAWA, HERBATA - BEZ OGRANICZEŃ


ALKOHOL

OPEN BAR:
WÓDKA - BEZ LIMITU,
WINO STOŁOWE - BEZ LIMITU,
WYBRANE GATUNKI PIWA - BEZ LIMITU
DRINKI (SPOŚRÓD 3 WYBRANYCH RODZAJÓW
PRZYGOTOWANYCH SPECJALNIE NA NOC SYLWESTROWĄ)

BUFET SŁODKI Z CIASTAMI I MINI DESERAMI

Dodatkowo w cenie oferujemy:
Oprawę muzyczną w charakterze dwóch Dj-ów
Pokaz fajerwerków
Profesjonalną obsługę kelnerską
Opiekę kadry kierowniczej przez
cały czas trwania przyjęcia 

W razie pytań zachęcam do kontaktu: 
MARCIN WOSIAK
kierownik ds. organizacji usług gastronomicznych
mwosiak@restauracjanazdrowie.pl
+48 792 031 776
+48 510 430 771
RESTAURACJA NA ZDROWIE
ul. Zdrowie 8, 94-302 Łódź
www.restauracjanazdrowie.pl

Wstecz